Ο Bil Gates απαντά γιατί χρησιμοποιεί Android smartphone αντί για iPhone

Συσκευές με λογισμικό Android φαίνεται να χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του ανάγκες ο επιχειρηματίας και πρώην συνιδρυτής της Microsoft. Σε συνέντευξή του στον Andrew Ross Sorkin φαίνεται να έπεσε «θύμα της πανδημίας» του Clubhouse.

“Για την ακρίβεια, χρησιμοποιώ Android smartphone. Επειδή θέλω να παρακολουθώ τα πάντα, συχνά πυκνά πειραματίζομαι με τα iPhone, αλλά αυτό που κουβαλώ μαζί μου είναι Android. Αρκετοί κατασκευαστές Android προσφέρουν προεγκατεστημένες τις εφαρμογές της Microsoft και αυτό με διευκολύνει αφάνταστα. Είναι πιο ευέλικτα στη χρήση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί το λογισμικό μας με το λειτουργικό σύστημα. Γι’ αυτό κατέληξα να χρησιμοποιώ Android. Πολλοί φίλοι μου έχουν iPhone, επομένως, δεν τίθεται θέμα “καθαρότητας”.

[Techgear]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Other posts

Ubisoft: Δεν διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα χρηστών στο πρόσφατο περιστατικό κυβερνοασφάλειας

Η hacking ομάδα Lapsus$ μάλλον βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Η hacking ομάδα Lapsus$ από τη Νότια Αμερική ανέβαλε την ευθύνη για άλλο ένα περιστατικό εισβολής. Την περασμένη Πέμπτη, η Ubisoft ανέφερε ότι υπέστη ένα «περιστατικό κυβερνοασφάλειας»

Read More »

Το Ισραήλ δέχτηκε τη μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση μέχρι σήμερα

«Τις τελευταίες ώρες, εντοπίστηκε επίθεση distributed denial-of-service [DDoS] σε πάροχο επικοινωνιών, η οποία, είχε ως αποτέλεσμα, να εμποδίσει για μικρό χρονικό διάστημα την πρόσβαση σε έναν αριθμό τοποθεσιών, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών τοποθεσιών» όπως των Υπουργείων

Read More »

Στο επίκεντρο των συζητήσεων της Άτυπης Συνόδου των Ευρωπαίων Υπουργών Τηλεπικοινωνιών η οικοδόμηση ισχυρού οικοσυστήματος κυβερνοασφάλειας

Στις πόλεις Παρίσι και Νεβέρ της Γαλλίας, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 8 και 9 Μαρτίου 2022, υπό την Γαλλική Προεδρία, η Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Τηλεπικοινωνιών. Την Κύπρο εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ.

Read More »