Οι Anonymous «χάκαραν» τα τηλεοπτικά δίκτυα στη Ρωσία και πρόβαλαν όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία

Η ομάδα χάκερ «εισέβαλε» στα κανάλια Russia 24, First Channel και Moscow 24, καθώς και τα ρωσικά streaming Wink και Ivi

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο “Το Πρώτο Θέμα” αναφέρει ότι τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα έγιναν στόχος της ομάδας χάκερ Anonymous, μεταδίδοντας στον ρωσικό λαό όσα λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία, σύμφωνα με το NEXTA TV.
Πιο συγκεκριμένα, οι Anonymous «χάκαραν» τα τηλεοπτικά κανάλια Russia 24, First Channel και Moscow 24, καθώς και τα ρωσικά streaming Wink και Ivi, προβάλλοντας εικόνες από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς και την καταστροφή που σπέρνει ο ρωσικός στρατός στην Ουκρανία.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Other posts

Ubisoft: Δεν διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα χρηστών στο πρόσφατο περιστατικό κυβερνοασφάλειας

Η hacking ομάδα Lapsus$ μάλλον βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Η hacking ομάδα Lapsus$ από τη Νότια Αμερική ανέβαλε την ευθύνη για άλλο ένα περιστατικό εισβολής. Την περασμένη Πέμπτη, η Ubisoft ανέφερε ότι υπέστη ένα «περιστατικό κυβερνοασφάλειας»

Read More »

Το Ισραήλ δέχτηκε τη μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση μέχρι σήμερα

«Τις τελευταίες ώρες, εντοπίστηκε επίθεση distributed denial-of-service [DDoS] σε πάροχο επικοινωνιών, η οποία, είχε ως αποτέλεσμα, να εμποδίσει για μικρό χρονικό διάστημα την πρόσβαση σε έναν αριθμό τοποθεσιών, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών τοποθεσιών» όπως των Υπουργείων

Read More »

Στο επίκεντρο των συζητήσεων της Άτυπης Συνόδου των Ευρωπαίων Υπουργών Τηλεπικοινωνιών η οικοδόμηση ισχυρού οικοσυστήματος κυβερνοασφάλειας

Στις πόλεις Παρίσι και Νεβέρ της Γαλλίας, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 8 και 9 Μαρτίου 2022, υπό την Γαλλική Προεδρία, η Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Τηλεπικοινωνιών. Την Κύπρο εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ.

Read More »